BEGELEIDINGFitcircuit

J.J.Allanstraat 127

1551 RC Westzaan

info@fitcircuit.nl

tel. 0625524914

kvk.   61170917

NL65INGB0006526465Je traint altijd onder begeleiding. Je doet de oefeningen in een klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten.  Iedereen, van alle leeftijden, kan dit circuit doen.Je hoeft de apparaten niet in te stellen met hoogte of gewichten,dus je kunt meteen kunt starten.De zwaarte of intensiteit van elk toestel bepaal je zelf. Door de oefeningen te versnellen, verhoog je de weerstand op het apparaatof andersom.


Wie bij Fitcircuit komt trainen, wordt begeleid door Maya Stoffer (27-12-1966). Maya heeft ruime ervaring in het geven van sportinstructie. Zij heeft de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond en daarna jaren bewegingsonderwijs op diverse scholen gegeven. Ook heeft zij les gegeven op verschillende  sportscholen, waaronder Kuin en Ten Tije. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het geven van fitness, aerobics, steps, conditietraining, callanetics en slanke lijn-cursussen. Fitcircuit bestaat inmiddels 6 jaar. Na deze 6 jaar op de Middel start Fitcircuit per juni 2020 in dorpshuis de Kwaker

Veel mensen willen graag werken aan hun conditie, lijf en lijn maar vinden de stap naar een sportschool moeilijk. Een sportschool is vaak onpersoonlijk en groot. Ook moet men er vaak voor in de auto stappen. Met haar kleine sportschool in Westzaan biedt Maya een veilige omgeving op fiets- en loopafstand. Hier wil zij jou in kleine groepjes eerlijk advies geven, goed begeleiden en zo helpen lekker in je vel te zitten.