HOE WERKT HET?


Fitcircuit

J.J.Allanstraat 127

1551 RC Westzaan

info@fitcircuit.nl

tel. 0625524914

kvk.   61170917

NL65INGB0006526465


Fitcircuit is een 30 minuten durende interval circuittraining waarin  spierversterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele  oefeningen. Na een krachttoestel doe je een eenvoudige conditionele oefening. Deze oefeningen wisselen regelmatig. Zo wordt kracht met conditie gecombineerd. Elke oefening (krachttoestel of conditionele oefening) duurt steeds 50 seconden.


De krachttoestellen zorgen ervoor dat je alle belangrijke spiergroepen traint: je armen, benen, schouders, buik, billen en rug. Na 30 minuten heb je alle delen van je lichaam aangepakt op een efficiƫnte en afwisselende manier. De oefeningen werken zowel spierversterkend als cardiovasculair. Zo houd je dus niet alleen je lichaam in vorm, maar heb je ook nog eens een hoge verbranding. Het is dan ook de ideale manier om fitter, strakker en slanker te worden. Een complete training in slechts 30 minuten. Door regelmaat komt het resultaat vanzelf, het advies is 2x per week komen sporten.


Fitcircuit beschikt niet over een douchegelegenheid. Dus aankomen in  trainingspak, sportschoenen aan en trainen. Na de training en eventueel een kopje koffie of thee, schoenen wisselen en thuis lekker douchen.  Neem wel een handdoek mee om op de toestellen te gebruiken voor je persoonlijke hygiĆ«ne.