FIT & SLANK
Het Fit & Slank programma:


Een cursus van 6 weken waarbij je 2 keer in de week komt trainen op de ochtenden die jouw uitkomen. Je wordt intensief begeleidt bij het sporten en  1 keer in de week wordt je gewogen en wordt je vetpercentage  en spiermassa vastgesteld. Tevens krijg je de Fit & Slank afslankrecepten! Een handleiding om deze keer voorgoed gewichtsverlies te garanderen.


Hoe werken de Fit & Slank afslankrecepten?

Het basisprincipe van de afslankmethode is een koolhydraatarm dieet gecombineerd met natuurlijke, gezonde voeding. Het verhogen van je spijsvertering en het versnellen van je verbranding zijn belangrijke doelstellingen. Hierbij verstrekt Fit & Slank naast  handzame recepten ook  informatie en tips. Het gaat hierbij om prettig gewicht verliezen, zonder dat je je zou moeten onderwerpen aan een streng dieet.

Fit & Slank afslankrecepten verstrekt recepten voor iedere dag van de week. Door dit patroon aan te houden gaat je lichaam in de stelling voor vetverbranding. Na een korte periode zul je langzaam maar zeker overtollig gewicht gaan verliezen. Doordat dit continu beetje bij beetje gaat kun je op deze manier voorkomen dat je na het afslankproces weer aankomt.

Het Fit & Slank programma zet in op het behouden van je afgeslankte gewicht. Dat je hiervoor ook een lifestyle verandering moet bewerkstelligen is al langer bekend. Dit programma geeft daar echter handvaten aan, en motiveert je tot het zetten van praktische stappen zodat je deze verandering realiteit kan doen laten worden. Naast recepten bevat het programma veel informatie over voeding en gewichtsverlies. In het bijzonder worden er tips gegeven voor beweging. Cardiotraining wordt afgeraden. In plaats daarvan omvat het programma circuittraining. De Fit & Slank afslankrecepten zijn een handleiding voor gezond en regelmatig gewichtsverlies. Het is ook bij uitstek geschikt voor het behoud van je streefgewicht. De recepten zijn eenvoudig  en toepasbaar. Iedereen kan deze gerechten bereiden. De aanwijzingen voor de recepten zijn helder en goed op te volgen. De kern van het Fit & Slank programma is vooral gezonde voeding op basis van bewust eten in combinatie met beweging.TIPS!!!!!!!!!!